+359 899 883 763      jssina.bulgaria@gmail.com        

JSSINA услуги за набиране на персонал


Актуални свободни места:
- работници за ферма за пакетиране на домати и бране на цветя за Англия (кандидатите задължително трябва да имат статут!)
- работници за бране на гъби в Англия,Ирландия,Германия и Холандия
Желаещите да получат повече информация и да кандидатстват може да се свържат с нас на 0899 883 763 ; 0885 060666
JSSINA ООД е специализирана в подборът на източноевропейски работници и връзката им с работодатели в ЕС. Ние предлагаме услуга за работодателите, които търсят надеждни временни или сезонни работници, чрез подбор на на работници от България, Румъния, Словакия, Литва, Латвия. Ние уважаваме изисквания на работодателите и мислим, че най-доброто качество на продукта може да се произвежда само, ако компанията има голям отбор с обща цел. Всички наши служители са имали работен опит в страни от ЕС. Това ни помага да се предостави вярна информация на всички потенциални работници. JSSINA ООД разполага с лиценз за посредническа дейност в България с номер 2043, лиценз за посредническа дейност в други страни с номер 2169, лиценз за посредническа дейност за територията на Великобритания с номер JSSI0002 От създаването си през 2000 ние създадохме една от най-големите база данни за постоянен и временен персонал. Нашият бизнес е успешен, защото ние предлагаме високо ниво на услуги на чуждестранни компании, които търсят най-добрият персонал и кандидати.
Ние сме безкомпромисни в решимостта ни да се стремим към трайни взаимоотношения с нашите клиенти и кандидати. Ние предоставяме пълна гама от услуги за набиране на персонал:
• Каним компании да организират презентации и подбор на подходящите работници,
• Рекламираме свободните работни места в средствата за масово осведомяване,
• Извършваме предварителен подбор на кандидати в съответствие с изискванията на работодателите,
• Интервюираме кандидатите и проверяваме техните препоръки,
• Осигуряваме трансфер до работното място,
• Инструктираме кандидатите въз основа на условията на работодателите,
• Подпомагане наетият персонал по време на престоят им,
• Помагаме на работодателите при решаване на различни видове ситуации,
• Заменяме персоналът Ние сме специализирани в предоставянето на персонал в селското стопанство , хранителната промишленост, хотелиерство и кетъринг в цяла Европа.


Как да кандидаствам?

Регистрирайте се на нашия сайт или се логнете за управление на автобиографии, които обхващат писма и молби за работа. Това е лесно, като: едно, две, три.

Имате въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, прочетете нашите често задавани въпроси или заповядайте в някой от нашите офиси


Често задавани въпроси Вижте всички

Работно време , през почивните дни , празниците?
Работната седмица е 39 часа. Уикенди 1-2 почивни дни на седмица.
Работата в селското стопанство може да бъде от няколко дни до 6 или 7 дни в седмицата. Работното време започва в 7.00 и  приключва в 17.00 часа. В сезона на земеделска работа във Великобритания реколтата може да бъде като извънреден труд и не през уикенда. Но преди да решите да отидете на работа по отношение на брането на селскостопански продукти , трябва да сте наясно , че метеорологичните условия могат сериозно да повлияят на качеството и количеството на реколтата , а това от своя страна се отразява на размера на доходите . Всяка седмица ще бъде различна от предишната, защото реколтата може да не е готов , или малко реколта , или времето може да е твърде лошо, за да се работи на полето . Не очаквайте да се работи всеки ден , вие ще бъдете в Обединеното кралство. През неактивния сезон между реколтите престоя няма да се заплаща . Можете да пътувате из страната , като уговорите заминаването си с фермера. Ние не ви препоръчваме да пътувате , когато във фермата има работа и вашият работодател има нужда от работници , тъй като отношението му към вас може да се промени драстично.
Платен годишен отпуск за служителите е 28 календарни дни.
Какви документи са необходими , за да се направи заявление ?
1) копие на лична карта
2 ) CV на английски език със снимка, което можете да попълните на нашия сайт .
Колко джобни пари да си взема?
Носете толкова пари, колкото да бъдат достатъчно по пътя до мястото на вашето пребиваване в Обединеното кралство, както и за храна през първата седмица . В зависимост от местоположението на фермата, се препоръчва да се вземат 100-150 паунда. Моля, имайте предвид, че първата заплата ще получите около 7-14 дни след започване на работа .
ВРЪЗКА С НАС +359 899 883 763       jssina.bulgaria@gmail.com Социални мрежи
МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

УСЛУГИ
Работа във ферми и фабрики
Работа в хотели и ресторанти
Онлайн кандидатстване

ИНФОРМАЦИЯ
Често Задавани Въпроси
Актуално

КОНТАКТИ
гр. Варна, бул.Цар Освободител 19А
GSM: +359 899 883 763
гр. София, Студенски град, ул. Акад. Борис Стефанов 35

jssina.bulgaria@gmail.com


2024, Всички права запазени.
<< Към мобилната версия >>
Условия / Защита на личните данни